Apple voor de juiste prijs

Producten van Apple staan garant voor jarenlang gebruiksplezier. Het is daarom niet altijd nodig om een nieuw Apple product aan te schaffen. Voor een eerlijke en betaalbare prijs kunt u bij ons gebruikte maar in nieuw staat verkerende Apple producten aanschaffen.

Wij helpen u graag persoonlijk bij het maken van een passende keuze.

Gedreven door passie

Wij zijn een bedrijf gedreven door passie, met een voorliefde voor de mooie producten van Apple.

Met de jarenlange ervaring in de telecom en ICT weten wij precies in te spelen op de wensen van onze klanten. Kwaliteit en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wij kopen onze daarom in bij onze inkoopkanalen met de hoogste kwaliteit die niet van nieuwe te onderscheiden zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het product wat ze bij ons aanschaffen en geven daarom persoonlijk advies om zo de juiste keuze te kunnen maken. U kunt bij ons terecht voor ondermeer prachtige iMacs, Macbooks, iPads & iPhones

Vind het product wat bij u past

Bekijk ons aanbod

Samen zoeken we voor u de beste deal

Bekijk hier

Garantieplan

Kies voor zekerheid bij aanschaf van een Mac

Bronze

€ 23,00

/maand

Afname voor 3 maanden

Zilver

€16,50

/maand

Afname voor 6 maanden

Goud

€ 12,40

/maand

Afname voor 12 maanden

Veel gestelde vragen:

Wat is een pre-owned apparaat?

Pre-Owned devices zijn gebruikte apparaten die een goed alternatief bieden voor nieuwe devices. Wij controleren de Pre-Owned devices nauwkeurig op zowel de cosmetische als de technische staat en zorgen ervoor dat het apparaat is voorzien van de meeste recente software.

Welke Mac past bij mij?

Iedere gebruiker heeft andere wensen. Wat wilt u met u iMac gaan doen? Denk hierbij aan systeemvereisten van bepaalde software. Bouwjaar en formaat zijn vaak ook belangrijke keuzes. Komt u er niet uit neem dan contact met ons op.

Hoe zit het met garantie?

U kan het apparaat testen bij afhaal of bezorging. Mocht u kiezen voor zekerheid bieden wij een garantieplan aan.

Hoe werkt het bestellen?

Wanneer wij producten op voorraad hebben kunt u deze op onze website of op de Facebook pagina bestellen. Mocht u andere wensen hebben of is er momenteel geen voorraad kan u op deze pagina een aanvraag doen.

Hoe krijg ik mijn gegevens er op?

Het is mogelijk om met een reservekopie gegevens van een oud Apple apparaat over te zetten naar een nieuw apparaat. Vanaf een Windows apparaat kunnen er gegevens overgebracht worden door middel van een extern opslag medium. Wilt u gebruik maken van de overzet service? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Waarop zijn pre-owned producten gecontroleerd?

Al onze apparaten worden controleert op cosmetische staat en technische staat. Hierbij controleren wij allereerst op schades of gebruikers sporen. Ook testen wij het apparaat op eventuele technische defecten en lopen hierbij alle basis functies van het apparaat door.

Kan ik naast iMac's ook andere apple apparatuur kopen / aanvragen?

Het is mogelijk om een aanvraag te doen voor ander Pre-owned Apple apparaat zoals een iPhone, iPad of Macbook. Neem hiervoor contact met ons op.

Bezorgen jullie ook?

Bezorging is mogelijk maar wij vragen hier een kleine vergoeding voor. Wij komen het apparaat dan persoonlijk bij u thuis brengen en aansluiten.

Wat is de levertijd?

Levertijden zijn wisselend. Uit voorraad is de levertijd 1 tot 3 werkdagen. Producten op aanvraag variëren gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen.

Kan ik mijn oude Apple apparaat inruilen?

Een oud Apple apparaat inruilen is mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.